Bayern-trener bekrefter: Thiago pådro seg en «alvorlig» muskelskade

302

Thiago Alcantara måtte forlate banen i 2-1 seieren over Anderlecht i Champions League.

Bayern München-treneren Jupp Heynckes bekrefter at Thiago Alcantara har pådratt seg en alvorlig muskelskade, mens Arjen Robben slapp unna med en mindre skadeomfang. Begge spillerne ble byttet ut før pausen i Champions League-kampen mot Anderlecht. Klubben måtte vente til i morgen timene før de fikk svaret på skadeomfanget på de to spillerne.

– Thiago pådro seg en alvorlig muskelskade,» fortalte Heynckes til Sky. Når det gjelder Robben så var det ikke så fullt alvorlig. Men at vi må vente på resultatene.

Heynckes sa også at han ikke var fornøyd med forestillingen til tross for seieren. Selv om Anderlecht hadde de største og beste sjansene i første omgang, klarte de ikke å dra nytten av sine sjanser, som viste seg kostbart da Lewandowski og Tolisso scoret hvert sitt mål for Sør-tyskerne.

– Vi spilte veldig dårlig i første omgang og ga to eller tre store sjanser bort,» la han til.

- Annonse -

– Vi gikk inn i kampen med en tro på at det ville være en enkel kamp fordi våre motstandere ikke hadde noen poeng i gruppen. Vi ga ballen bort for ofte, og de fikk for mye plass.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -