BVB U19-mestere for åttende gang

176

Borussia Dortmund er Junior-mestere for åttende gang etter seieren mot VfB Stuttgart.

Benjamin Hoffmanns gutter regjerte i en kamp som ble heseblesende finale mot VfB Stuttgart foran 9000 tilskuere i Großaspach etter laget havnet under to ganger, men kampen avsluttes med 5-3 til BVB. I det som ble en perfekt avslutning for treneren som kan se tilbake på sin andre tittel sia 2017.

VfB Stuttgart tok føringen etter selvmål fra Ramzi Ferjani etter 1 minutt spilt. Det skulle bare ta drøye seks minutter før utligningen var et faktum, når Alexander Kopf styrte ballen i eget mål. Spillet bølget frem og tilbake, men kvarteret spilt gikk VfB Stuttgart opp i ledelsen ved Leon Dajaku (15) , ti minutter senere øket de ledelsen etter vakker spilt ute på høyreside. Inne i boksen finner Lilian Egloff veien til nettmaskene. Det var også stillingen til pause mellom finalelagene.

Andre omgang

Starten av andre omgang bølget kampen voldsomt, det varte helt til dommeren ga direkte rødt til VfB-kapteinen Luca Mack som fikk marsjordre etter 57 minutter. I det 57 minuttet kom 3- 2 ved Immanuel Pherai (58.) Nå var det plutselig kamp.

For i det 77 minuttet kom 3-3 signert Paul Philipp Besong, før i det 80 minuttet sendte BVB opp i ledelsen 3-4. Det viste seg at det ikke var siste målet for BVB. Får på overtid sørget Enrique Pena Zauner (90 + 3) for 3-5. Noe som betyr at klubben vinner DFB-cupen for Juniorer 2019/2020.