Dortmund ønsker å følge Bayern «gjennom hele sesongen»

137

Borussia Dortmund har dem «solgt tre og kjøpt åtte nye spillere», foran kommende Bundesliga sesong.

Nå ønsker BVB og ta opp kampen og følge Bayern München helt frem til siste slutt. En sesong som kan bli tettere en noen ganger tidligere. Når den nye Bundesliga- sesongen starter i kveld på Allianz Arena mellom de regjerende mestrene Bayern München og Werder Bremen. Er spenningen om noen klarer og ta opp kampen med Bayern München.

Borussia Dortmund har tatt seg som mål å følge, Bayern München gjennom hele sesongen. Det uttaler også Ottmar Hitzfeld, som i løpet av trenerkarrieren var innom begge klubbene.

– Jeg er overbevist om at Borussia Dortmund både har et godt nok lag til å følge Bayern München gjennom hele sesongen. Dem vil være den største trusselen til Bayern München denne sesongen.  Bayern München har også gjort noen veldig smarte sommerkjøp, sier Hitzfeld ifølge AFP.

- Annonse -

Bayern München vant mesterskapet for fjerde året på rad sist sesong. Borussia Dortmund havnet på andreplass med 10 poeng mindre. Likevel hadde 78 poeng vært nok til å vinne Bundesliga 49 av de 53 årene ligaen har eksistert.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -