Düsseldorf tok poeng mot Wolfsburg

62
Niko Gießelmann. Bilde: Fuguito, Wikimedia.

(Düsseldorf – Wolfsburg 1-1) Etter 1-1 mot Paderborn har Wolfsburg på nytt delt poengene. En kontroversiell scoring sendte Düsseldorf i føringen.

Wolfsburg presset høyt i begynnelsen, hadde initiativet og skapte uro hos Düsseldorf. Josip Brekalo og Maximilian Arnold var nære på å sende gjestene i ledelsen.

Litt mot spillets gang scoret vertene etter et kvarter. Oliver Fink slo et innlegg mot lengste stolpe. Fra noe skrått hold banket Niko Gießelmann ballen i det nærmeste krysset. Wolfsburg-spillerne protesterte: Før Finks innlegg så ballen ut til å være over sidelinjen. Målet ble likevel tellende.

Scoringen gav Düsseldorf trygghet. Hjemmelaget forsvarte seg godt og kom til noen potensielt farlige overganger.

Likevel klarte Wolfsburg å utligne etter en halvtime. Brekalo slo tunnel på Robin Bormuth og la ballen tilbake foran målet fra dødlinjen. Weghorst stod på rett sted og scoret.

Etter utligningen kom begge lag til noen avslutninger, men uten å score flere mål.

I andre omgang ble kampen mindre underholdende. Mange frispark sørget for lite flyt i spillet, samt at ballen var mest på midten av banen. Wolfsburg hadde ballen hyppigst, uten å skape noen gode muligheter. Düsseldorf klarte heller ikke å komme til sjanser etter kontringer. Kun Felix Klaus var nær å avgjøre kampen i gjestenes favør, men Zack Steffen reddet innbytterens forsøk fem minutter før slutt.

Etter fire kamper er Wolfsburg fortsatt uten tap og har åtte poeng. Düsseldorf har fire poeng.