Eidsvold Turn-spiller funnet død

1791
FUNNET DØD: Truong Tran (29), ble funnet død den 22.06, på formiddagen. Foto: Eidsvold Turn

Eidsvold Turn Fotball er i sorg etter nyheten om at Truong Tran ble funnet død forrige torsdag. Tran ble bare 29 år gammel. 

Det var klubben selv som kom ut med nyheten om at spilleren var funnet død torsdag formiddag på nettsiden til PostNord-liga klubben.

«Eidsvold Turn Fotball og hele fotballmiljøet på Øvre Romerike sørger over det ufattelige budskapet om at Truong Tran ble funnet død torsdag formiddag. Våre varmeste tanker går til hans familie. Dette er en svært tung tid for alle berørte», skriver klubben på sine nettsider .

Klubbens kamp mot Redalen IL Fotball ble avlyst etter hendelsen, men spillerne vil uansett treffes for å sørge over lagkameratens bortgang. Spillerne, trener og ledelsen i klubben skal samlet seg torsdag kveld på Myhrer stadion, hvor dem ble orientert om dødsfallet.

- Annonse -

Tran spilte 126 kamper for ETF. Det ble 13 mål. Det siste målet kom så sent som forrige helg da han ble matchvinner i 3-2-seieren mot Flisa.

«I løpet av sju sesonger lærte hele Turn-miljøet Truong å kjenne ikke bare som en knallgod fotballspiller, men som et fantastisk menneske og kamerat», heter det i meldingen fra klubben på Øvre Romerike.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -