Et beleiret Frankfurt kjempet hardt for poeng

105

Eintracht Frankfurt ligger fortsatt veldig utsatt til på tabellen etter at de spilte 0-0 mot Hamburger SV, som ikke ligger fryktelig høyere opp på tabellen, i kampen som innledet den 22. serierunden.

HSV startet offensivt og satte et forsvarsfokusert hjemmelag under hardt press. De største sjansene hadde Artjom Rudnevs hvis avslutning ble stoppet av hjemmelagets gode finske keeper Lukas Hradecky, samt Nikolai Müller med et skudd like utenfor.

Også i andre omgang var HSV det førende laget og de gjorde flere offensive bytter i håp om å få den forløsende scoringer som ville sikre dem en ny og det som ville vært en fortjent seier. Den ville også tatt dem åtte poeng foran hjemmelaget og en tryggere tilværelse midt på tabellen.

Frankfurt holdt imidlertid ut og var ikke langt unna å stjele alle tre poengene da Makoto Hasebe sendte et godt langskudd som gikk like over. Nærmere kom ikke hjemmelaget, som tok et viktig poeng, men som på ingen måte ser ut til å ha særlig mye inne for å klare å klatre opp av nedrykkssumpen.

- Annonse -

Samtidig skal det understrekes at betydningen av Carlos Zambrano (bildet) ser betydelig ut for Frankfurt. Han måtte sone karantene sist helg da laget tapte 1-3 mot Köln, nå så forsvaret langt mer stabilt ut. Han ble av mange utnevnt som banens beste spiller.

 

Kampfakta:
Eintracht Frankfurt – Hamburger SV 0-0 (0-0)
Gule kort: Carlos Zambrano, Stefan Aigner, Frankfurt, Johan Djourou, Jospi Drmic, Pierre-Michel Lasogga, HSV
Tilskuere: 47.200

 

 

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -