EURO2016 – EM-Magasinet(3)

186

Dagens kamper

Søndag 12/6 og 3 nye kamper er avsluttet. Bare favorittseiere i dag. Kroatia var ventet å være hakket hvassere enn Tyrkia, og var det. Polen var forventet å få en grei seier mot Nord-Irland og fikk det. Tyskland skulle så klart vinne mot Ukraina og gjorde det. Les referatene på www.fotballnerd.no

Tyrkia – Kroatia 0-1, Modric (41). Kroatia har med dette skaffet seg et godt utgangspunkt i gruppen, og de har med denne seiere lagt presset på Spania og Tsjekkia som møtes i morgen

Polen – Nord-Irland 1-0, Milik (50). 

- Annonse -

Tyskland – Ukraina 2-0, Mustafi (19), Schweinsteiger (90). 

Tyskland og Polen var de to man forventet skulle ta seg videre fra denne gruppen. Begge lag vinner i dag, og bekrefter styrkeforholdet i gruppe C.

Nyheter fra EURO2016

  • Vi må dessverre også ta med litt fra den negative siden av fotballverden. UEFA har nå tatt ut siktlese mot Russland for hendelsene på tribunen under gårsdagens kamp mot England. Siktelsen lyder på rasisme, tribunebråk og fyrverkeri.
  • Det var også noen sammenstøt mellom tyske og ukrainske tilhengere i Lille før kampen i kveld. Politiet fikk ryddet raskt opp og det er ikke meldt om noen alvorlige hendelser i forbindelse med sammenstøtet.   
  • Del Bosque er rolig og avslappet i forhold til oppstyret rundt De Gea. Om det viser seg at dette har negativ innvirkning på spilleren, så vil han ta affære.

Morgendagens kamper (13/6)

 

15.00 Spania – Tsjekkia

Spania er storfavoritt i dette oppgjøret, men det er ingen ting som er gitt. Det har blitt litt uro i den spanske troppen pga. av den påståtte sex-skalndalen som keeper De Gea skal ha vært involvert i. Ingen grunn til å tro at det skal ha noen innvirkning på Spanias prestasjoner mot Tsjekkia.  Kroatia har allerede kapret 3 poeng i gruppen, og det er viktig å vinne denne kampen. Det er så høye odds på Tsjekkia-seier at det nesten er fristende.

Odds (bet365.com) 1,45 – 4,50 – 9,00

18.00 Irland – Sverige

Skal vi se Zlatan senke Irland? Det er Zlatan det dreier seg om og som det snakkes om når Sverige skal spille. Det er helt klart at han er i stand til å gjøre det store her. Lykkes Zlatan, så vinner Sverige! Bettingselskapene har også Sverige som favoritt. Det er også en nødvendighet å vinne denne kampen. De neste to kampene er mot Italia og Belgia. Dette er en tøff gruppe.

Odds (bet365.com) 3,40 – 3,10 – 2,45

21.00 Belgia – Italia

Et veldig spennende oppgjør avslutter mandagen. Belgia er det mange som har store forventninger til, og med rette. De har mye kvalitet i laget og bør absolutt ha ambisjoner om å komme langt. Italia er ikke nevnt som en av favorittene, men det vil være veldig galt å undervurdere eller utelukke de. Italia er å regne med når det er mesterskap!

Odds (bet365.com) 2,55 – 3,00 – 3,30.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -