Europa-smeller for Feyenoord, Zenit og Legia Warszawa

200
Uefa Europa League logo

Mens de norske lagene hentet én seier og to uavgjort i Europa League-kvalifiseringen på torsdag, skuffet andre lag. Både Feyenoord Rotterdam og Zenit St. Petersburg tapte stort på bortebane. Legia Warszawa gikk på et hjemmetap mot en underdog.

F91 Dudelange er mest kjent for å ha slått ut RB Salzburg av Champions League-kvalifiseringen i 2012, men de luxembourgiske seriemesterne er alt annet enn en europeisk storklubb. På torsdag ble laget likevel for stort for Legia Warszawa. De polske seriemesterne hadde sparket treneren Dean Klafuric etter at klubben hadde tapt mot Spartak Trnava i CL-kvaliken, men det hjalp tilsynelatende lite. Carlitos var den eneste målscoreren for hjemmelaget, mens Couturier og Turpel sørget for gjestenes 2-1-seier. I tillegg ble Legias keeper Astiz utvist etter 45 minutter. Til tross for hjemmetapet har Legia fortsatt muligheten til å snu resultatet med en borteseier.

Snuoperasjonen blir mye vanskeligere for Zenit St. Petersburg. Etter en skuffende sesong (5. plass) tapte laget 4-0 borte mot Dinamo Minsk. To scoringer av Nikolic og én av både Khvashchinskiy og Galovic sørget for at de hviterussiske sølvvinnerne er i en meget komfortabel situasjon før omkampen. For Zenit vil omkampen derimot bli meget vanskelig.

Omkampen vil bli like vanskelig for Feyenoord Rotterdam. Borte mot slovakiske FK Trencin tapte nederlenderne 4-0. Banens beste var Mance, som scoret tre mål. Den siste scoringen sto Elayo for.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -