Fansen stormet banen etter kampslutt

140

Ofte er det glede som gjør at fansen kan løpe mot spillerene og glede seg sammen med de. Men idag ble det motsatt for die Schwaben.

VfB Stuttgart lå ann til å få en meget god start på kampen mot 1. Fsv Mainz i dagens kamp. Stuttgart kjemper med nebb og klør for å holde plassen i den øverste ligaen, mens Mainz kjenner lukten på kvalikk til Champions League og 4. plassen.

Stuttgart fansen får en meget god start da Christian Gentner gir hjemmelaget ledelsen etter kun 6 minutter. Men like før pause kommer Mainz i angrep. Mainz spiller Onisiwo kommer seg fri på venstre kampen og skyter enn innlegg mot 5 meteren hvor Yunus Malli får en fot på ballen og setter inn utligningen.

Vondt blir verre for Stuttgart etter pausen. Etter 53 minutters spill er Mainz i angrep igjen og denne gangen er det Jhon Cordoba som setter ballen i nota. Mainz har snudd kampen fra 1-0 til 1-2.

Stuttgart sliter, men prøver igjerdig å få et tilbakeslag mot Mainz uten at det blir noen scoring av det. Jhon Cordoba derimot spiller en meget god kamp og kommer alene mot Langerak og sentrer uegoistisk til sin makker Onisiwo som enkelt setter inn til 1-3. Nå ser det bekmørkt ut for die Schwaben. 13 minutter gjenstår. Dessverre for Stuttgart blir det ikke flere scoringer, pg at Frankfurt vant sin kamp mot Dortmund hjelper heller ikke.

Men de har et lite håp, og neste kamp mot Wolfsburg borte må vinnes, mens Werder Bremen må tape hjemme mot Eintracht Frankfurt. Det kommer til å bli en ellevill siste runde av årets Bundesliga.

Etter kampen stormer flere Stuttgart fans banen med skjerfet knyttet over munn og nese for å si hva de mener om sitt lag. Det ser ut som det kan bli en slosskamp, men heldigvis skjer ikke det. Men tror nok flere av Stuttgart spillerne har fått høre hva fansen mener og prøver å booste de opp at de virkelig må gi alt i neste kamp, denne forestillingen de så idag, var langt under beltet.

VfB Stuttgart – 1. FSV Mainz 05 1-3 (1-1)

Mål: 1-0 Gentner (6′), 1-1 Malli (37′), 1-2 Cordoba (53′), 1-3 Onisiwo (77′).

Tilskuere: 60 000

Bilde: Stuttgart fansen stormet banen og laget litt kaos etter kampen.