FIFA Dame-VM Gruppe C og D dag 2!

189

VM fortsetter!

Gruppe C: Australia-Brasil 3-2

En rysare av en kamp. Brasil ledet 1-2 til pause. Marta og Cristiane sendte dem i ledelsen, mens Foord utlignet på overtid. Etter pause dominerte Australia helt. Logarso ordnet 2-2 og kampen ble avgjort med et selvmål.

Jamaica-Italia 0-5

Her dominerte støvellandet fullstendig. Tre mål av Girelli og to av Galli sendte dem videre i mesterskapet.

Gruppe D: Japan-Skottland 2-1

Iwabuchi og Sugasawa ordnet seier, mens skottene trøstemål ble scoret av Cielland.

England-Argentina 1-0

Taylor sendte dem videre med kampens eneste mål.

Begge gruppene er åpne før siste kamp. Italia er videre i gruppe C, men de andre plassene er helt åpne enda. Gruppe D ER eEngland videre, mens Japan blir nummer 2. Argentina-Skottland avgjør hvem som kan gå videre i gruppa om en eventuell tredjeplass holder.