Fortsatt stor «usikkerhet,» rundt Delaneys fremtid

137

Etter 1,5 år i Werder Bremen kan dansken Thomas Delaney nå være på vei bort fra klubben, men midtbanespilleren har ikke bestemt seg

For mange fotballspillere er det et vanskelig valg når du bestemmer deg for å bytte klubb. Det er også et tilfelle for Thomas Delaney, som kan være på vei bort fra Werder Bremen. Den tyske storklubben Borussia Dortmund har angivelig vist interesse for den danske midtbanespilleren.

Dansken som fortiden er inne i tenkeboksen, om hvor han fortsetter sin fremtid. Nå krever klubbens hovedtrener et svar etter VM er over.

– I fotball vet man aldri hva som skjer. Jeg tror at Thomas Delaney er veldig «usikker,» på hvor fremtiden hans blir. Når Thomas kommer tilbake fra VM, forventer jeg at det skal være klarhet. Da er det ingen «kanskje eller kanskje ikke» for meg. Det er ekstremt viktig for hele laget sier, treneren Florian Kohfeldt til  Deich Stube .

Han håper på at de kan beholde den danske midtbanespilleren og tror også det er en god sjanse for det.

- Annonse -

– Han har fortalt meg at han trives i klubben, og føler at han utvikler seg. Sjansene for at han blir, er betydelig høyere enn i vinter og i fjor sommer.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -