Fredrikstad sjokkerte Sandnes Ulf

223

Fredrikstad sjokkerte Sandnes Ulf

Det var duket for et spennende oppgjør mellom Sandnes Ulf og Fredrikstad søndag kveld. Topp mot bunn. Ulf hadde to strake tap før kampen i Østfold, mens Fredrikstad kom fra et tøft 0-4 tap for Jerv i Grimstad.

Kampen åpnet forholdsvis rolig, før et forferdelig tilbakespill av Netan Sansara sendte Skjølsvik alene igjennom. Veteranen gjorde ingen feil og sendte Ulf opp i 1-0. Fredrikstad gikk rett i angrep, noe som til slutt resulterte i at Tim Nilsen satt inn 1-1. Resten av omgangen var jevnspilt, med lite sjanser.

I andre omgang hadde FFK bestemt seg for at de skulle ha tre poeng. Først pirket Andreas Aalbu inn 2-1 på en corner, før Ludvig Begby skjønt fra langt hold. Skuddet kom overraskende på keeper Jonsson, og dermed sto det 3-1 i Plankebyen. I det 61. minutt fikk Skjølsvik ballen etter en svak klarering i FFK forsvaret, og gjorde ingen feil. Han satt ballen kaldt i mål, og det var duket for en spennende halvtime.

Det var kun spennende i 15 minutter. Ulf presset på, men i det 75. minutt virket det som om Ulf mistet all luften. Fredrikstad kontrollerte inn det siste kvarteret, og tok dermed et byks oppover på tabellen.

- Annonse -

Slik ser nedre halvdel ut etter denne runden:
10 Fredrikstad FK 26p
11 Follo 25p
12 Levanger FK 23p
13 Bærum SK 23p
14 Åsane Fotball 22p
15 IL Nest-Sotra 21p
16 Hønefoss BK 18p

Andre resultater denne runden:
Strømmen – Brann 2-3
Åsane – Jerv 1-1
Sogndal – Follo 2-1
Kristiansund – Levanger 2-1
Nest Sotra – Ranheim 1-2
Hønefoss – Bærum 2-2
Fredrikstad – Sandnes Ulf 3-2
Hødd – Bryne 2-0

(Bilde: Fredrikstad Blad)

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -