Fürth forlenger med fire spillere – Tre spillere må forlate klubben

222
Den tidligere Vålerenga-keeperen Sascha Burchert har signert en ny kontrakt med Fürth. Bilde: Steindy, Wikimedia.

Greuther Fürth har tatt noen avgjørelser rundt spillertroppen neste sesong. Mens fire spillere har fått nye kontrakter, må tre andre spillere finne seg en ny klubb. Dette kunngjør klubben på sin hjemmeside.

Blant spillerne som må forlate klubben etter sesongen, er lagkaptein Marco Caliguiri. 36-åringen får ingen ny kontrakt. I tillegg til Caliguiri, må også backene Maximilian Wittek og Maximilian Sauer finne seg en ny arbeidsgiver i løpet av sommeren.

– Dette var ingen lett avgjørelse, men den nåværende situasjonen krever også vanskelige avgjørelser. Disse har vi tatt i dag. Jeg ønsker å takker alle tre spillere for innsatsen allerede i dag, men sesongen er jo fortsatt i gang. Jeg er sikker på at de, som alle andre spillere, bidrar til at vi fullfører sesongen på en god måte, sier sportssjefen Rachid Azzouzi.

– Jeg synes selvfølgelig det er synd, men jeg må respektere avgjørelsen. Jeg hadde ni fantastiske år i Fürth, med mange erfaringer. Jeg er takknemlig for tiden i klubben. Jeg håper at vi til slutt avslutter med en god plassering og at jeg sier farvel etter en suksessrik sesong, sier Caliguiri til klubben hjemmesiden.

- Annonse -

Les også: Brighton-direktør: Kan koste liv å gjenoppta Premier League

Blant spillerne som har signert en ny kontrakt med klubben, er den tidligere Vålerenga-keeperen Sascha Burchert. I tillegg blir også Burchert keeperkollega Marius Funk, midtstopper Maximilian Bauer og kantspiller David Raum i Fürth.

– Sesongen 2020/21 kommer til å begynne på et tidspunkt. Da vil vi fortsatt ha et godt lagt i Fürth-draktene, sier Azzouzi.

2. Bundesliga fortsetter sesongen 16. mai. Fürth, som for tiden ligger på femteplassen, spiller sin første kamp etter pausen hjemme mot Hamburger SV 17. mai.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -