Her klikker det for Ronaldo

346

Cristiano Ronaldo og hans Portugal møter Norges overmenn (Ungarn) til en avgjørende kamp i gruppespillet i dag klokken 18:00.

Se hendelsen:

https://www.youtube.com/watch?v=o8J70GO6dIQ

Portugisernes stjernespiller har i løpet av mesterskapet fått en del kritikk for både sin oppførsel og for ikke å ha levert noe som helst så langt i mesterskapet.  På en spasertur med resten av lagkameratene tidligere i dag klikket det for han.

- Annonse -

Les også: Ronaldo: Island prøvde ikke på noe!

Da TV-kanalen CM-TVs reporter Diogo Torres stakk mikrofonen opp i ansiktet på stjernespilleren, hvor han ønsket å stille Ronaldo et par spørsmål om kveldens kamp. Da svartnet det for Real Madrid-spilleren som røsket mikrofonen ut av hendene og kastet den i vannet.

Ifølge Nordmannen Jan Hagen, som sies å følge portugisisk fotball med argusøyne, hevder han at Ronaldo har et anstrengt forhold til selve tv-kanalen. Han har ved flere anledninger boikottet alt av intervjuer med den Portugisiske tv-kanalen. Spesielt etter at kanalen publiserte en historie om hans familie. Noe han ikke helt likte for øvrige.

Hva synes du? Koker det over for Ronaldo? Del din mening i kommentarfeltet under!

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -