HSV henter Union Berlins toppscorer

168

Bundesliga-klubben Hamburger SV henter Union Berlins toppscorer Bobby Shou Wood til klubben. Det ble klart på søndag. Amerikaneren har vært i storform for Union Berlin denne sesongen, og bidratt med 17 scoringer. Kun Simon Terodde og Nils Petersen har scoret flere mål enn Wood i 2. Bundesliga denne sesongen. Hovedstadsklubben endte på en meget respektabel 6. plass på Tysklands nest øverste nivå denne sesongen. 23-åringen er en rask og hardtarbeidende spiss, som altså denne sesongen også har vist meget gode avslutteregenskaper. Disse egenskapene håper den nordttyske klubben HSV å nyte godt av fra og med neste sesong. Overgangssummen skal ligge på rundt 4 millioner euro. I tillegg skal Darmstadts keeper Christian Mathenia være så godt som klar for HSV, og det ventes at han skriver under for klubben like etter pinse.

I helgen ble det også klart at Wolfsburgs brasilianske midtstopper Naldo spiller for Schalke fra og med neste sesong. 33-åringens kontrakt med Wolfsburg går ut etter denne sesongen, og han går dermed gratis til Gelsenkirchen-klubben. Naldo ble hentet til Wolfsburg fra Werder Bremen i 2012, og siden har det blitt 163 kamper, 20 mål og 10 assist på brasilianeren. I fjor var han også med å vinne den tyske cupen med Wolfsburg. Naldo blir dermed erstatteren til Joel Matip, som forlater Schalke til fordel for Liverpool denne sommeren. Wolfsburg har hatt en skuffende sesong i Bundesliga, og endte til slutt på 8. plass. Schalke nådde heller ikke målet sitt om Champions League-spill neste sesong, men de klarte i det minste å kvalifisere seg til Europa League.

Kilde: kicker.de

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -