HSV-spiller havnet på sykehus, etter nattklubb besøk

205

Den svenske landslagsspilleren Albin Ekdal er ikke tilgjengelig når Bundesliga avsluttes lørdag.

Den svenske midtbanespilleren Albin Ekdal går glipp av sesongens siste kamp for klubben sin, Hamburger SV, etter en hendelse på en nattklubb, hvor han fikk en skade i ryggen. Det  svenske Aftonbladet.

Faren til Ekdal beskriver hendelsen på en nattklubb som «alvorlig». Klubben har ennå ikke publisert detaljene rundt skaden, men Lennart Ekdal Albin Ekdal far, fortalte Aftonbladet at spilleren snublet og landet på et glass bord hvor han kuttet seg i ryggen.

– Det er åpenbart alvor når han er på sykehuset. Som jeg forstår det, er det ikke et lite sår, det er en stor flenge, sier Lennart Ekdal til Aftonbladet.

- Annonse -

Den svenske troppen blir offentliggjort onsdag.

Hamburger SV møter lørdag Augsburg i sesongens siste kamp. Laget er reddet fra nedrykk, selv om det er bare tre poeng over streken.

Eintracht Frankfurt og Werder Bremen er foran både Hamburger SV, og de to klubbene møter hverandre i en kamp for å redde kontrakten i Bundesliga.

Svenskene havnet i gruppespillet i EM mot Irland, Belgia og Italia. De blågules første kampen spilles i Paris mot Irland 13. juni.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -