Huddersfield har sparket Jan Siewert

113

Etter kun tre runder i Championship har Huddersfield Town sparket sin hovedtrener Jan Siewert. Tyskeren mistet jobben rett etter tapet mot Fulham (1-2) på fredag. Dette kunngjør Huddersfield på sin hjemmeside.

Etter tre runder i Championship har Huddersfield kun ett poeng. Klubben tapte mot Fulham og Derby County, og spilte uavgjort mot Queens Park Rangers. I tillegg er Huddersfield ute av ligacupen etter et 0-1-hjemmetap mot League One-klubben Lincoln City.

– Jan er en fantastisk mann som jobbet utrettelig for denne klubben mens han var her, men dessverre har det ikke fungert. Jeg tror han er en god trener og jeg håper oppriktig at han er suksessrik i framtiden, sier Huddersfields styreleder Phil Hodgkingson til klubbens hjemmeside.

Jan Siewert tok over i januar 2019 etter at David Wagner hadde forlatt Huddersfield. På dette tidspunktet befant klubben seg på sisteplassen med kun elleve poeng. Siewert vant kun én kamp i Premier League – og kun én av til sammen 19 kamper som Huddersfield-trener. Klubben rykket ned etter 2018/19-sesongen.

– Jan kom inn i en veldig vanskelig situasjon i januar. Dette var vi alle fullt klare over. Jeg tror spillerne våre er bedre enn det de har vist denne sesongen. Vi jobber med å utpeke en ny hovedtrener som kan hente ut det beste av spillerne og som bringer en identitet tilbake i våre prestasjoner, sier Hodgkinson.

Fram til en ny trener er funnet, er Mark Hudson vikartrener. Han leder laget mot Sheffield Wednesday på onsdag.

Kommentarer

kommentarer