Indre Østland 3.div, avd. 9: Kampfakta 22.runde; Mahmoud Al Laham scoret 4 mål da Gjøvik-Lyn 2 vant hele 10-2 over Alvdal

278

Divisjonens suverene beste lag, Eidsvold TF, ble avdelingsvinner med sin 4-0 seier over Strindheim TF 2. Laget ligger 13 poeng foran Redalen når det gjenstår 4 kamper og 12 poeng å kjempe om. Eidsvold TF har vært suverene hjemme med 11 hjemmeseirer av 11 mulige og en utrolig målforskjell på 60-5 (!). Borte er tallene 8-0-3 og målforskjell 37-16. Det gjenstår som sagt 4 kamper og det blir spennende å se om laget klarer full pott hjemme etter kampene mot Hamkam2 (9/10) og Trygg/Lade (22/10).

Gjøvik-Lyn 2 vant hele 10-2 over Alvdal, der Mahmoud Al Laham ble 4-målsscorer foran 15 tilskuere på Gjøvik stadion.

Eidsvold TF logo

Resultater 22.serierunde:

24/9 Ottestad – Trygg/Lade 1-3 (O: de Flon 59/TL: Bjørnstad 35, Midtsand 67, Aarseth 74)

25 tilskuere møtte opp til kamp på Hias kunstgress. Trygg/Lade vant også første oppgjør tilbake i juni måned, da med 2-1 hjemme.

24/9 Redalen – Sverresborg 2-0 (R: Sveen 7, Jøndal 17)

Redalen vant sin fjerde strake seier da laget vant 2-0 over Sverresborg. Laget befester sin 2.plass på tabellen. I neste seriekamp venter Raufoss 2 i lokaloppgjøret på Raufoss. Redalen vant også oppgjøret i juni, da med 3-0 borte.

24/9 Faaberg – Lillehammer 2-2 (F: Ntambwe 78, Bjerkli 86/L: Ntabwe Kabeya 16,25)

Lokaloppgjøret på Jorekstad match kunstgress mellom Faaberg og Lillehammer, samlet hele 500 (!) tilskuere. De fremmøtte fikk se at bortelaget tok ledelsen etter 16 min ved Prince Ntabwe Kabeya, og samme spiller økte til 2-0 for bortelaget etter 25 min. Etter pause, så reduserte Gift Mwandu Oscar Ntambwe til 1-2 etter 78 min, og utligningen kommer 4 min før slutt ved spiller Sindre Bjerkli. Det endte uavgjort sist lagene møttes i juni, da med 0-0.

25/9 Hamkam 2 – Heimdal 1-2 (HK: Blaka 63/H: Sæther Moen 39,45)

Hamkam 2 vant forrige oppgjør med 2-1 borte.

25/9 Eidsvold TF – Strindheim TF 2 4-0 (E: Gawecki 11,25, Kristengård 17, Van Tran 19)

Årets avdelingsvinner heter Eidsvold TF, og laget scoret alle sine 4 mål innen 25 spilte minutter i 1. omg! 150 tilskuere var møtt frem for å hylle de nybakte avdelingsvinnerne på Myhrer 1. Eidsvold TF vant også første oppgjør tilbake i juni måned, da med 4-1 seier borte.

26/9 Kattem – Raufoss 2 0-3 (R: Henningsson 29,46, Aganspahic 70)

Raufoss 2 vant nok en viktig seier i kampen om topp 4 da laget møtte bunnlaget Kattem i Trondheim. Johan Philip Karlson debuterte for Raufoss 2 da han kom inn etter 83 min for Fredrik Bjørnerud. Raufoss 2 vant hele 9-0 i sin hjemmekamp mot Kattem den 6.juni, sammenlagt 12-0 over to kamper.

26/9 Gjøvik/Lyn 2 – Alvdal 10-2 (GL: Al Laham 11,25,34,70, Diallo 22,31, Sørum 37, Kveseth 42 str, Dalby 74, Søbye 85/A: Streitlien 68, Dahlen 80)

Alvdal ble påført et nytt stortap da det ble et 10-2 tap på Gjøvik. Kampens store spiller, var utvilsom Mahmoud Al Laham, med sine 4 scoringer og hjemmelaget ledet hele 7-0 ved pause. 2.omgangen var mye jevnere i form av resultatet 3-2. Alvdal står med et poeng på bortebane på sine 12 bortekamper, og har på sine 22 seriekamper sluppet inn hele 118 mål, et snitt på 5,36 baklengs pr. kamp, når det gjenstår 4 serierunder. Gjøvik-Lyn 2 vant hele 6-0 borte mot Alvdal 5.juni, så sammenlagt vant Gjøvik-laget hele 16-2 over to seriekamper!