Indre Østland 3.div, avd.9: Resultater og kampfakta 8.serierunde

227

SK_Gjøvik_Lyn  Eidsvold TF logo   trygg lade logo

8.serierunde; resultater:

27/5 Redalen – Lillehammer 2-2 (R: Sveen 51, Jøndal 90/ L: Sigtbakken 9, Sevaldsen 53)

Redalen er fortsatt ubeseiret hjemme (2-2-0) mens borte er Redalens statistikk det stikk motsatte (0-2-2). Takket være en scoring av Helge Andre Jøndal i sluttsekundene, unngikk Redalen sitt første hjemmetap for sesongen.

28/5 Kattem – Gjøvik/Lyn 2 1-5 (K: Martinsen 61/GL: Skjærstad 9,12, Pettersen 54, Rasch 88, Al Laham 90)

Gjøvik/Lyn2s første borteseier var overbevisende med hele 5-1 mot bunnlaget Kattem. Hjemmelaget fikk Bjørnar Jakobsen Unhjem utvist etter 75 min, og er idømt 2 kampers karantene.

28/5 Eidsvold TF – Sverresborg 3-0 (Wilhelmsen Trøen 44,64, Økland 84)

Eidsvold TF vant toppkampen mot Sverresborg takket være duoen Martin Wilhelmsen Trøen ( 2 mål) og makker Jon Erik Økland ( 1 mål). 158 tilskuere fikk sett at hjemmelaget vant sin 8 strake seier av 8 mulige og topper tabellen med 8 poengs ledelse på Heimdal, som nå inntok 2.plassen. Tilskuerne fikk også sett at Wilhelmsen Trøen scoret sitt 17 og 18 mål for sesongen etter 8 kamper, meget imponerende! Sverresborg fikk forøvrig sitt første bortetap for sesongen.

28/5 Alvdal – Trygg/Lade 0-5 (Haugen Bjørnstad 11,31 str, Johansen Midtsand 15, Røkke 17, Strugstad 61)

Trygg/Lade fikk en pangstart på kampen i Alvdal da de ledet hele 4-0 etter 31 minutter!

28/5 Ottestad – Heimdal 1-3 (O: Haugen 24/H: Årvåg Kaarvand 48, Lyngvær 62, selvmål Sæther Moen 80)

Etter 3 uavgjorte kamper hjemme, tapte Ottestad sin første hjemmekamp mot topplaget Heimdal, og står fortsatt uten seier hjemme. Heimdal inntok 2.plassen på tabellen siden Sverresborg tapte toppkampen borte mot suverene Eidsvold TF.

28/5 Hamkam2 – Strindheim TF2 0-2

Etter 3 strake bortetap, vant Strindheim TF2 sin første bortekamp for sesongen på Hamar.

31/5 Faaberg – Raufoss2 0-0

Raufoss2 fikk sitt første bortepoeng i kampen mot Faaberg, etter å ha tapt de første 4 bortekampene i forkant av kampen.