Kongsvinger IL Toppfotball sikret seg Olav Øby fra Sarpsborg 08

367

Olav Øby har spilt for Follo og Strømmen i OBOS-ligaen samt Kristiansund BK i Eliteserien.

Øby er bokført med 42 Eliteseriekamper for Sarpsborg 08 og Kristiansund BK. For Strømmen og Follo i OBOS-ligaen, står han med 53 kamper. Han står oppført med 1 cupmål for Strømmen, som kom i bortekampen mot nettopp Kongsvinger i 2016 da det ble 5-4 tap etter straffesparkkonk. Øby scoret Strømmens ledermål etter 20 min, og det sto 1-1 ved fulltid og e.e.o.

– Det føles bra. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven. Vi kommer til å få et bra lag og vi skal virkelig kjempe. Det blir gøy, sier 23-åringen på Kongsvingers hjemmeside

– Fikk testet meg i Eliteserien som 18 og 19-åring. Veldig spennende. Har vært på diverse utlån for å få mer spilletid. Opplevd å ta nye steg hele tiden. Det har jeg tenkt å fortsette med. Det er spennende å signere for en fremadstormende klubb som Kongsvinger, fortsetter Øby.

Vil du være med på vår storsatsing?

- Annonse -

– Midtbanespiller som kan spille flere posisjoner på midten. Han er veldig glad i å søke ball, god med ball og veldig fin høyrefot, sier KIL-sjef Espen Nystuen.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -