Lillestrøm berger poeng mot Strømsgodset på overtid

146
Arild Sundgot. Bilde: Jarvin, Wikimedia.

I den første kampen etter at Arne Erlandsen fikk sparken i Lillestrøm, klarte klubben å unngå tap. Thomas Lehne Olsens scoring sju minutter på overtid sikret hjemmelaget 1-1 mot Strømsgodset.

Arild Sundgot ledet LSK som vikartrener mot laget fra Drammen. Lillestrøm trengte et kvarter for å komme seg inn i kampen, men hadde to gode muligheter etter det. Først vartet Bugge Pettersen opp med en god redning mot Melgalvis. Fem minutter senere traff Lehne Olsen tverrliggeren to ganger med samme heading.

For Strømsgodset var det mye nesten i første omgang, men unøyaktigheter eller blokkeringer hindret store målsjanser. Én gang ble det likevel fulltreff. Etter en overgang sendte den tidligere LSK-spilleren Jradi gjestene i ledelse.

I andre stod Strømsgodset bra i forsvar, og i lang tid hadde LSK ingen sjanser, unntatt et langskudd av Rafn som Bugge Pettersen reddet. Nguen kom til to farlige avslutninger for bortelaget, men ellers produserte heller ikke Strømsgodset mange sjanser.

Strømsgodsets gode forsvar slo først sprekker mot slutten av kampen, og kun ved dødballer og langskudd. Charles Ezeh headet et frispark over, og Bugge Pettersen reddet Lehne Olsens frispark. På overtid reddet Bugge Pettersen Martins langskudd til corner.

Det var dette hjørnesparket som ledet til Lillestrøms fortjente utligning. Lehne Olsen headet ballen fra Rafn inn i mål. Dermed sikret Lillestrøm seg et fortjent poeng mot Strømsgodset, og ligger fortsatt på 13. plass med like mange poeng som Stabæk på plassen bak. Strømsgodset har tre poeng mer enn LSK, og ligger på 11. plass.