Her er den nye landslagstreneren til Spania

373

Det skrives i spansk sportspresse i dag at det spanske fotballforbundet skal ansette ny trener allerede på fredag denne uken. Navnene på blokka er Michel, Sanches Flores og Luis Enrique.

- Annonse -

Etter at Lopetegui ble sparket to dager før Spanias åpningskamp i VM, har arbeidet med å ansette en ny trener gått på høygir. Det antas i dagens aviser at Luis Enrique er den som ligger best an til å overta. Kvalifikasjonene er det vel ingen tvil om etter en svært vellykket treårs periode som trener i Barcelona som resulterte i hele 9 titler, bl.a. 2 Ligagull, 1 CL-gull og 3 cup-gull. Han har også spilt 62 landskamper for Spania og deltatt i mange mesterskap.

Enrique kan til tider være frittalende og det ses på som kanskje den største utfordringen for forbundet. Andre alternativer er Quique Sánchez Flores som har trent Espanyol de siste 3 sesongene. Michel har bl.a. trent Malaga uten at det gikk veldig bra. Nå er det stor forskjell å være landslagstrener og klubbtrener, men ut fra meritter er Enrique i særklasse både som spiller og trener blant disse tre kandidatene.

Kommentarer

kommentarer