Lillestrøm spilte uavgjort mot russisk lag

153

(Rostov – Lillestrøm 1-1) Lillestrøm SK er fortsatt ubeseiret i 2019. Mot den russiske Premier League-klubben FK Rostov scoret Kristoffer Ødemarksbakken for kanarifuglene.

Lillestrøm kunne ha tatt en tidlig ledelse. Kristoffer Ødemarksbakken ble felt i boksen og LSK fikk tildelt et straffespark. Arnor Smarason klarte dog ikke å overvinne keeperen.

Etter rundt en halvtime scoret Lillestrøm – i eget mål. Tobias Salquist stanget et hjørnespark forbi Marko Maric.

Scoringen var fortjent, ettersom Rostov var klart best etter straffesparket. Likevel hadde Thomas Lehne Olsen en stor sjanse til å utligne da han traff stolpen rett før pausen.

Spillet til Lillestrøm bedret seg i andre omgang. Ødemarksbakken belønnet laget etter halvspilt omgang. Kantspilleren skjøt fra rundt tjue meter og utlignet.