Liverpool videre i Champions league

143

Bayern-Liverpool 1-3

Etter et 0-0 oppgjør i første kamp var dette et åpent oppgjør i Munchen.

Hjemmelaget åpnet best, men etter 26 min stakk gjestene av med ledelsen signert Mane. Men jubel hos hjemmefansen etter 39 min, selvmål av Matip. 1-1 til pause.

Gjestene åpnet best etter hvilen og vare frempå flere ganger. Vertene prøvde men fikk det ikke til etter pause. Det virket nesten som de gav opp et stykke ut i omgangen. 1-2 etter 69 min signert Van Dijk. Gjestene var på hugget og mot et tafatt Bayern fikk de mer rom og flere muligheter. Det endte 1-3. Kveldens siste mål kom etter 84 minutter nok en gang med Mane.

Liverpool videre til kvartfinale etter en god kamp.

Så må man stille seg spørsmålet: Er ikke de tyske lagene gode nok til å komme langt i CL?