Lucas Hernandez forklarer klubbvalget

253
Lucas Hernandez forklare klubbvalget. Foto: Wikimedia

Etter å ha blitt presentert som Bayern München-spiller, sier Lucas Hernandez at han alltid drømte om å spille for en klubb som Bayern München.

Tidligere i år valgte Bayern München å kjøpe Lucas Hernandez fra Atletico Madrid. Som var med på å vinne VM med det franske landslaget i Russland forrige sommer. Bayern valgte å betale hans utkjøpsklausul og sørget for at de signerte ham før noen andre. Det var litt overraskende siden Lucas Hernandez ble sett på som Atletico Madrids fremtid.

- Annonse -

For mange mennesker, som velger en overgang fra Atletico Madrid til Bayern München, representerer ikke nødvendigvis en stor forskjell, ettersom begge klubbene spiller i Champions League, men det er en fordel de kan vinne serien i Tyskland. Det var gode samtaler mellom klubb og spiller, som førte til at han valgte en overgang til sør-tyskland.

Har vært en drøm å spille for Bayern München

Under presentasjonen avslørte spilleren, at han alltid har drømt om å spille for en klubb som Bayern.

– Det var noe veldig stort da min agent fortalte meg at Bayern var interessert. Når du er ung, drømmer du om klubber som Bayern og åpenbart disse drømmene blir til virkelighet når du jobber hardt, sier Hernandez, som rapportert av Foot Mercato .

– Jeg må takke klubben for å gi meg sjansen til å signere for dem. For meg var det et valg jeg ikke kunne si nei til fra starten. Det er en av de beste klubbene i verden, dem har en enorm rekord. En klubb som kjemper for å vinne alt, alle vet det, og det er slik det  oppfattes over hele verden. Det er sant at Bayern gjorde en stor innsats for å signere meg. Nå er det opp til meg å bevise at jeg er verdt det. “

– Jeg tenker på spillere som Ribery og Lizarau, som har vunnet mange titler her. Jeg har ikke vært her lenge, men jeg har allerede fått følelsen av tilhørighet som er i denne klubben. Jeg har ikke hatt mulighet til å snakke med treneren enda, avslutter han. Lucas 

Kommentarer

kommentarer