Under lupen: Ranheims nye spillere i 2018.

643

Marius Augdal (Stjørdals/Blink). Snart 24 år, med bakgrunn fra Stjørdals-Blink. Debuterte allerede i 2012 for A-laget. Har siden det fått med seg 132 kamper og 40 mål for moderklubben sin. Midtbanespiller. Marius har vært en av Stjørdals-Blink sine beste spillere de siste sesongene. Ble denne høsten operert for et tretthetsbrudd i det ene fotbladet.

Vurdering: Spennende spiller, som kan ta steget til Eliteserien, hvis han får nok sjanser til å vise seg frem.

Sivert Solli (Rosenborg). 20 år gammel høyrekant/ving med fortid i Elverum og Rosenborg. Var under sesongen 2017 på utlån til Elverum, fikk 28 kamper og en scoring. Fikk sjansen til å vise seg frem i 6 kamper for Rosenborg. 4 av disse var i NM mot lag fra lavere divisjoner. 6 minutter mot Vålerenga i Tippeligaen i 2016. Totalt 17 U-landskamper med Norge på brystet.

- Annonse -

Vurdering: Spiller Rosenborg kanskje burde gitt flere sjanser enn 6 minutter i Tippeligaen. Sivert har stort potensiale, blant annet 11 kamper for Norge U-18. Kan kanskje få en spennende videre utvikling i Ranheim sesongen 2018. 

Glenn Daniel Rogstad Walker (Rosenborg). 19 år gammel forsvarer fra Rosenborg. Har Størdals-Blink som sin moderklubb. Har ingen kamper for Roseborgs beste, men 42 kamper og 3 mål for 2. laget. Fikk tre sesonger for 2. laget uten noen sjanser til å vise seg frem blant de beste. Tapende finalist mot Molde i Jr-NM (tap 6-7 på straffer).

Vurdering: En ung stopper, med stort potensiale. Får god erfaring med å være i Ranheim denne sesongen. På sikt kan denne spilleren bli ganske god. Får han kamper i Eliteserien vil han ta mange steg mot fast plass på dette nivået.

Ola Solbakken (Rosenborg). 19 år gammel ving. Primært høyre, men kan spille på begge kanter. Har 35 kamper og 14 mål for RBKs 2. lag. 3 kamper for Norges G-17 landslag. Nok en spiller RBK ikke har gitt sjanser på høyeste nivå. Kommer garantert til å få vise seg frem for TV-seere i Eliteserien denne sesongen.

Vurdering: Vil gi Ranheim bredde i Eliteserien. Kan spille på begge kanter. Tar han sine sjanser denne sesongen vil dette være både bra for Solbakken og Ranheim. God erfaring med 4-3-3.


Eirik Valla Dønnem (Byåsen) 27 år gammel spiller fra Byåsen. 86 kamper og 3 mål for Byåsen. Dønnem er en spiller som Ranheim forventer seg mye av. Duellsterk, slepen teknisk og kreativ.

Vurdering: Her kommer den spennede spilleren som Ranheim vil gi sjansen. Teknisk vidunderlig, men holder han sesongen ut i Eliteserien? Gambling?

Erik Tønne (Levanger). Har blitt hentet inn for å være en sikker venstre back. Har gode erfaringer på den plassen. Bodø/Glimt, Fredrikstad har han kamper for. Tidligere ungdomsspiller for Sheffield United. 1 kamp for Norge G-15. Kommer fra en god sesong med Levanger. Moderklubb er Nardo.

Vurdering: Tønne virker å være en spiller som klubben henter med tanke på forsterkning. Vil ganske sikkert ta en fast plass i forsvaret.


Øyvind Alseth (Toronto FC). Du mener alvor når du henter en spiller trans-antlantisk. Hentet fra MLS klubben Toronto FC. Alseth har gjort det brukbart i USA. 4 kamper i MLS. Denne overgangen blir spennende. Har vært i RBK, Byåsen, og Toronto. Har vært en stort talent med spennende internasjonal erfaring. Blir hentet til Ranheim for å prestre. 

Les også. Toronto FC sign SuperDraft pick defender Oyvind Alseth

Vurdering: Spennende spiller med internasjonal erfaring fra MLS. Har fire år med collegefotball ved Syracuse University fra 2013 til 2016. Kan vise seg å være en god investering.

Ranheim, klubben som satser på spillere fra Trøndelag.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -