Mathis Bolly og sju andre spillere er ferdige i Fürth

1106
Mathis Bolly. Bilde: Fuguito, Wikimedia.

Greuther Fürth trekker konsekvensene etter en svak sesong som nesten endte med nedrykk fra 2. Bundesliga. Åtte spillere vil ikke få en ny kontrakt, blant dem den tidligere Lillestrøm-spilleren Mathis Bolly.

I tillegg til Bolly er også Balazs Megyeri, Dominik Schad, Adam Pinter, Jurgen Gjasula og Sercan Sararer ferdige i klubben. Dessuten returnerer de utlånte spillerne Uffe Bech (Hannover 96) og Kaylen Hinds (VfL Wolfsburg) til sine klubber. Av disse åtte spillerne er det kun Gjasula som i det siste har hatt en fast plass i startelleveren.

– Vi takker alle spillere for innsatsen, og ønsker dem det beste for framtida. Vi måtte ta noen vanskelige avgjørelser. Til slutt er vi likevel enige om at vi må forandre på stallen. Og spillerne som for eksempel Jurgen Gjasula eller Sercan Sararer, ser på dette som en positiv mulighet, sier sportsdirektør Rachid Azzouzi til klubbens hjemmeside.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -