Michael Oenning er ferdig i Magdeburg etter sesongen

64
Michael Oenning forlater Magdeburg etter sesongen. Bilde: Szabó Gábor, Wikimedia.

1. FC Magdeburg får en ny trener etter sesongen. Klubben, som allerede har rykket ned fra 2. Bundesliga, fornyer ikke kontrakten med den nåværende hovedtreneren Michael Oenning. I tillegg skal flere spillere forlate klubben.

- Annonse -

– Michael Oenning har de siste månedene jobbet hardt for 1. FC Magdeburg. Vårt lag i 2. Bundesliga har blitt videreutviklet gjennom hans måte å spille fotball på. På grunn av den krevende 3. Liga og våre framtidige mål, skal vi foreta store forandringer. Vi takker Michael Oenning for jobben han har gjort og ønsker ham lykke til videre, sier Magdeburgs sportssjef Mario Kallnik til klubbens hjemmeside.

Oenning har siden november 2018 vært trener i Magdeburg. I 20 seriekamper med Oenning har laget tatt 21 poeng. Ingolstadts seier mot Darmstadt og Mageburgs tap i Berlin avgjorde at Magdeburg rykker ned fra 2. Bundesliga. Før den siste serierunden ligger Magdeburg nest sist, fem poeng bak Ingolstadt som er på kvalifiseringsplassen.

I tillegg kunngjør klubben også at flere spillere kommer til å forlate klubben og at stallen vil gjennomgå større forandringer i de kommende ukene. Klubben presiserer dog ikke hvilke spillere som kommer til å forlate Magdeburg.

Kommentarer

kommentarer