Monk tilbake i manesjen?

185

Monk tilbake i manesjen?

Derby County kan bli neste arbeidsgiver for den tidligere Swansea City manageren. 

Derby County har de siste sesongene vært bookmakernes favoritt til å rykke opp til Premier League. East Midlands klubben var nære under Steve McClaren i fjor, men en horribel vårpart endte med play-off og tap. McClaren valgte å flytte nordover og ble manager for Newcastle inn ble Carlo Ancelottis tidligere assistent, Paul Clement hentet inn for å få Derby tilbake det gode selskap, men forrige uke fikk Clement marsjordre og Derby må finne en ny manager.

Den siste tiden har det blitt ramset opp en rekke navn. David Moyes har lenge vært favoritten, men i den siste tiden har tidligere Leicester manager, Nigel Pearson blitt linket til Derby og nå nylig, Garry Monk.

Garry Monk er fortsatt arbeidsledig etter at han tidligere denne sesongen måtte forlate Swansea City. Monk hadde stor suksess i hans første sesong som manager for Swansea, og ledet svanene til en åttende plass på tabellen.

- Annonse -

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -