Nederlandsk fotballstjerne i tvil om fremtiden

208

Nederlenderen Arjen Robben forlater som sagt Bayern München etter denne sesongen, men har ennå ikke bestemt seg for hvor han fortsetter.

I flere sesonger har den nederlandske fotballstjernen Arjen Robben spilt i flere storklubber rundt om i Europa, klubber som PSV Eindhoven, Chelsea og Real Madrid var blant de første, og siden 2009 har han spilt for den tyske storklubben FC Bayern München hvor han har vist sine enorme kvaliteter som fotballspiller.

Fortsatt usikker på fremtiden

Etter sesongen er ferdig er hans tid som Bayern München-spiller over. Spilleren ønsker å avslutte i klubben med å spille de to kampene som gjenstår denne sesongen. Men hva fremtiden bringer, er ikke klart, og om det vil være en karrierestopp eller et nytt eventyr for Robben det vet han ennå ikke.

– Jeg vet ikke når jeg tar avgjørelsen, men det vil også være et valg jeg tar med hensyn til alle mine skader. Jeg ønsker å komme tilbake på fotballbanen for fullt, og deretter tenke på fremtiden, sier Robben til Kicker.

– Jeg håper jeg kan ta en beslutning innen en eller to uker, men kan ikke love noe. Det er ikke en enkel beslutning. Hele pakken skal passe ikke bare på fotballnivå, men også for familien min, “sier han. før han fortsetter: – Det enkleste ville helt klart vært å satte en karrierestoppe, og det er også et av alternativene, men jeg er ikke sikker på om det er det jeg ender med,” konkluderer han.

35-årige Arjen Robben har lidd av mange skader denne sesongen, og står notert med 17 kamper for klubben, denne sesongen. Alt i alt, siden 2009 har han spilt mer enn 300 kamper for Bayern München, scoret 143 mål.

Kommentarer

kommentarer