Norges nye landslagstrener?

563

Etter at både Ole Gunnar Solskjær og Ståle Solbakken har takket nei, i tillegg til at Bob Bradley også har vært i samtaler med NFF uten å bli ansatt, så blir sjansene større og større for at arbeidsløse Erik Hamrén kan ta over som norsk landslagssjef.

Hamrén er en kjent mann etter sin suksessfulle tid i Rosenborg BK før han dro tilbake til Sverige som sjef for det svenske landslaget. Den jobben hadde han i omtrent syv år før han i 2016 ble arbeidsledig og nå er på utkikk etter ny jobb.

Terje Svendsen, president i NFF, har tidligere uttalt at de verken har råd eller ønsker å ansette en trener med for høyt lønnskrav. Internasjonale trenerlønninger ble omtalt av Svendsen som for høye for NFF, noe som tyder på at kandidater som Roy Hodgson og Harry Redknapp muligens kan bli for dyre.

Hamrén med kjennskap til norsk fotball fra tidligere, erfaring som landslagssjef og et sannsynligvis lavere lønnskrav passer nok derfor noe bedre til NFF sine kriterier.

I November 2016 var også Erik Hamrén oddsfavoritt hos nordicbet.com til å ta over etter Per Mathias Høgmo med en odds på 2.50, mens Ståle Solbakken for eksempel hadde en odds på 3.50.

- Annonse -

Andre aktuelle og mulige kandidater til jobben er den tidligere Islandske landslagssjefen, Lars Lagerbäck og Kjetil Rekdal.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -