OGC Nice dundrer videre

253

Serielederen  i Ligue 1 OGC Nice hadde ingen problemer med å rulle over Nantes 4-1 på hjemmebane. Igjen var Mario Balotelli på scoringslisten for hjemmelaget.

Alt er ikke helt som det har vært de siste sesongen i  i den franske ligaen. Det er ingen PSG dominans så langt i årets utgave av Ligue 1, istedenfor er det et lag som ligger fra sørøstkysten av Frankrike, som leder den Ligue1 suverent foran resten av lagene. Klubben som i sommer hentet Mario Balotelli er fortsatt ubeseiret i ligaen så langt med sine ni  seire og to uavgjorte, og i dagens oppgjør mot Nantes hadde laget få problemer med å slå et tafatt Nantes lag.

Første omgang

Allerede etter bare ni minutter spilt av kampen kom den første scoring for hjemmelaget, Wylan Cyprien sendte Nice opp i ledelsen, etter at Mario Balotelli fikk kranglet ballen videre ut til Cyprien som enkelt kunne trillet ballen i det åpnet mål. I det 27 minuttet doblet Mario Balotelli for hjemmelaget, etter han jagde en lang ball i bakrom, som ble slått av Jean Michaël Seri fra egen banehalvdel.

Italieneren satte ballen i mål med yttersiden av foten, og Balotelli scoret med det sitt sjette mål for sesongen på fem kamper.  FC Nantes kunne ha ha redusert ved Yacine Bammou like før pause, da han mottok en crossball fra Lucas Pedro Alves de Lima, men skuddet gikk  i tverrliggeren og over mål. Hjemmelaget gikk t til pause med en  2-0 ledelse.

Andre omgang

Emiliano Sala reduserte for Nantes tidlig i annen omgang, da han ble tredd igjennom av Mariusz Stepinski og avsluttet kontant innen for sekstenmeteren, med det var det plutselig kamp igjen. Hjemmelaget tok over initiativet etter scoringen, men Lassane Pléa la på til 3-1 i det 60 minuttet for hjemmelaget.

Så i det 65 minuttet varter Balotelli og Ricardo opp med flotte, kombinerer seg i mellom, før de setter opp Cyprien som scorer sitt andre for dagen med en klinisk avslutning. Med det kunne Nice innkassere tre nye poeng og er fortsatt suveren på toppen av tabellen. Monaco og PSG er henholdsvis på en andre og tredjeplass på tabellen, hvor begge har 23 poeng, mens Nice står med sine 29 poeng.