Peter Bosz: – Jeg har mye å bevise

278

Bayer Leverkusen presenterte Peter Bosz som klubbens nye hovedtrener rett før jul.

Den tidligere Borussia Dortmund-treneren har enormt mye å bevise i 1. Bundesliga, det sier hovedpersonen selv. Nederlenderen som har hatt suksess med Ajax, men fikk sparken etter bare et halvt år i Dortmund. 55-åringen skal være ekstremt motivert til å overbevise styret om at han er den rette mannen.

– Jeg var desperat etter å komme tilbake til Bundesliga, sier Bosz til Bundesliga.com

Har mye å bevise

Peter Bosz har ekstremt mye å overbevise ovenfor seg selv. Det blir forhåpentligvis en annen utgave av Peter Bosz, når han nå tar fatt på oppgaven som trener for Bayer Leverkusen.

- Annonse -

– Bundesliga har ennå ikke sett det beste av meg enda. Det vil dem se  i Bayer Leverkusen, men jeg kan ikke gjøre de samme feilene som jeg gjorde i Dortmund. Jeg må lære av mine feil, «konkluderte Bosz.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -