Rafinha til Betis på lån?

153

Overgangsvinduet i Spania er fremdeles åpent, og det er en del klubber som har noe ugjort. Barcelona har flere spillere som skal bort, bl.a Rafinha og Alcacer. Real Madrid har ennå ikke handlet noe stort etter at Ronaldo forsvant.

Det skrives i sport.es i dag at Real Betis skal være veldig nær en låneavtale for Rafinha. Det er trangt om plassene på Barcelonas midtbane, og selv om Rafinha er en veldig bra spiller, blir det vanskelig å få spilletid kommende sesong. Det som er skissert er at Betis betaler 1,5 mill. EUR og overtar alle forpliktelser ut sesongen. Det blir trolig også en kjøpsopsjon på 25 mill. EUR.

Paco Alcacer er i samme situasjon som Rafinha. Han har også ønsket seg til Betis, men det pågår forhandlinger med bl.a Dortmund. Det har også vært en del rykter de siste to dagene om at Rakitic var ønsket av PSG. Det ender trolig med at han får ny og forbedret avtale.

Alle sitter og venter på en kjempenyhet fra Real Madrid. Foreløpig er det lite rykter med noe hold i. Det Marca skriver i dag er at Rodrigo fra Valencia kan være et alternativ. Lopetegui liker spilleren og har tidligere plukket han ut i landslagstroppen. Rodrigo vil da være et alternativ for Benzema. Valencia sier at utkjøpsklausulen er 120 mill. EUR og det er det eneste som kan flytte på Rodrigo.

- Annonse -

Lopetegui ønsker å styrke benken med en ny midtbanespiller etter at Kovatic gikk til Chelsea. Real Madrid fansen begynner å bli utålmodige. Tapet for Atletico i Supercup-finalen gjorde vondt og svært lite har skjedd for å fylle tomrommet etter Ronaldo. Men det kan være at Perez har blitt flinkere til å holde kortene tett til brystet. Det er 9 dager igjen til vinduet stenger.

I Atletico Madrid er det en del rykter rundt Felipe Luis og PSG. 30 mill. EUR er prisen og Luis virker å være interessert i å dra. Det har i dag dukket opp interesse for Marcos Alonso i Chelsea. Både Real og Atletico skal være interessert. Real ønsker å hente tilbake spilleren som vokste opp i klubben og Atletico trenger å erstatte Felipe Luis. Det er vel lite som tyder på at Chelsea vil selge han, spesielt nå etter at vinduet i England er lukket.

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -