Ranheims kaptein for sesongen er klar

222
Ranheims hjemmebane, EXTRA Arena. Bilde: Stein Langørgen, Wikimedia.

Ranheim fortsetter med Mads Reginiussen som kaptein i 2021.

I midten av januar kunngjorde Ranheim at Mads Reginiussen forlenget sin kontrakt. 33-åringen tar samtidig en pause fra fulltidsjobben utenfor banen, og legger full fokus på fotballen.

Reginiussen har vært i klubben siden 2011, og har spilt over 300 offisielle kamper for klubben. Nå er det også bekreftet at midtbanespilleren fortsetter som lagets kaptein enda et år.

Les også: Jerv-spiller tatt ut i Kapp Verdes landslagstropp

- Annonse -

– Jeg slipper å komme heseblesende inn i garderoben like før oppmøte, og heller ikke fyke av gårde rett etter trening. Det betyr jeg kan ta kapteinsrollen mye mer på alvor for hele spillergruppen. Dersom noen i gruppa vil ta opp noe, tar jeg meg god til det, sier lagkapteinen til klubbens hjemmeside.

– Det er viktig å legge til jeg har med et team som utgjør kapteinsrollen, det er Christian (Eggen Rismark), Erik (Tønne) og Daniel (Kvande). Vi har en del erfaring på baken, og kan hjelp ungguttene dersom de lurer på noe, utdyper Reginiussen.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -