Raufoss Fotball tok 3 viktige poeng mot Mjøndalen; vant 1-0 etter straffescoring av Petter Senstad

464

Raufoss Fotball logo   Mjøndalen_IF_club_logo

Raufoss Fotball MÅTTE vinne denne kampen for å starte klatringen opp fra jumboplassen i OBOS-ligaen.

Første sjanse av betydning, kommer etter 12 min når Mjøndalen har fått tildelt et frispark rundt 18 meter fra mål. Pellegrino får ballen servert og sender av et skudd, men keeper Lauvli er god og får slengt seg og avverget.

25 min er spilt, når Pellegrino sender et innlegg foran mål, men dårlig kommunikasjon mellom Senstad og Aron Lee, gjør at keeper Lauvli må ned og bokse. Minuttet etter, er det corner for bortelaget, men Lindseth setter ballen rett utenfor mål.

En stor sjanse for Raufoss og Simen Næss etter 30 min, når Næss kommer alene med keeper Jørgensen, men Jørgensen rykker ut og gjør seg stor, og får avverget til corner. Forarbeid av Rocky Lekaj.

Etter 34 min, blir Jørgensen lurt av vinden som tar tak i ballen, men får avklart før ballen triller over målstreken! Minuttet etter, på corner, får Lekaj en god sjanse, men rekker ikke helt frem for å få foten på ballen, og det ender til utspark for Mjøndalen.

Det er spilt 37 min når Wrele sender et godt innlegg mot Lekaj, men Lekaj rekker ikke helt fram for å sette ballen i mål, keeper avverger.

Lagene går til pause på stillingen 0-0, der Raufoss har hatt de fleste sjansene i de første 45 min.

57 min er spilt, når Wrele slår en fin pasning til Næss, Næss forsøker å ta ned ballen men den spretter akkurat for langt og Jørgensen får avklart.

Etter 69 min, slår Næss en herlig pasning til innbytter Aganspahic, som skyter rett i blokka, får ballen tilbake og skyter på nytt i blokka, så sklir Aganspahic og Mjøndalen får avklarert! For en sjanse for Raufoss Fotball!

70 min viser uret når hjemmelaget får straffe! Petter Senstad skyter knallhardt til høyre for Jørgensen, som er etter ballen, men kan ikke gjøre noe med at Raufoss leder 1-0!

3 min senere, på corner for Mjøndalen, får bortelaget til en heading som går rett over målet til Lauvli, nære på her da det glipper for forsvaret med markeringen!

75 min når Lars Fuhre slår et godt innlegg mot Mads Andre Hansen, som snubler i Petter Senstad, og det ropes på straffe, men dommeren vinker spillet videre.

Stor Raufoss-sjanse etter 77 min, når Aganspahic header videre til Lekaj, som er helt alene igjennom, men Lekaj slår videre til en offsideplassert Næss i staden for å gå selv, et dårlig valg!

90 min er spilt, når Gauseth får skutt etter mye «klabb og babb» innenfor 16-meteren, men en god Lauvli får slått til corner. På corneren er det flere Mjøndalen-spillere som skyter i tur og orden, men Lauvli redder det ene skuddforsøket etter det andre, utrolig at ikke bortelaget utligner til 1-1 her!

Kampen ender med en etterlengtet seier til Raufoss Fotball som passerer Bryne på tabellen.

Fotballnerd.no fikk stilt følgende spørsmål til hjemmelagets Simen Næss etter seieren: – Hvor deilig var det å kunne hale i land en seier idag? Ekstremt deilig! Denne kampen måtte vinnes, og måten vi gjør det på er det som gleder mest. Fantastisk laginnsats og vinnervilje. Nå må vi bare bygge videre på dette inn mot en ny «cupfinale» neste søndag, avslutter Næss til Fotballnerd.no

Vi fikk følgende kommentar fra Rocky Lekaj hos Raufoss Fotball: – Det var veldig jevn kamp. Vi hadde et par store sjanser og vi burde kanskje ha ledet til pause, men etter at vi tar ledelsen så får de et trykk på oss og skaper litt mot slutten. Synes vi vinner fullt fortjent og vi kontrer dem i senk store deler av kampen. Vi visste de sleit med farten bak der så var utrolig viktig, avslutter Lekaj til fotballnerd.

Mads Hansen gir følgende kommentar til Fotballnerd: – Vi er aldri fornøyd med å tape, heller ikke i dag. Raufoss lå lavt og gjorde det vanskelig for oss, spesielt i 2.omgang. Vi maktet ikke å skape nok sjanser, avslutter Hansen til Fotballnerd.no.

Raufoss Fotballs lag: Lauvli, Wrele, Senstad, Jones, Hjelmtvedt, Krug, Monsen, Onsrud (Aganspahic fra 64 min), Nome, Næss (Rolandsen fra 88  min), Lekaj (Skogli fra 90 min)

Mjøndalens lag: Jørgensen, Hansen( Sell fra 78 min), Sundli, Arneberg, Olsen, Fredriksen (Boye fra 77 min), Gundersen, Lindseth, Pellegrino (Fuhre fra 54 min), Midtgarden, Gauseth