Rayo – Atlético 0-2

150

I Madrid-derbyet mellom Rayo Vallecano og Atlético Madrid var det forventet en enkel seier til «storebror» Atlético med tanke på de siste resultatene i ligaen for disse to klubbene. Rayo hadde tapt hele 10-2! i sist serierunde mot Real Madrid, og Rayo hadde også tapt di 4 siste kampene før oppgjøret mot «Los Rojiblancos». 

Oppgjøret mellom de to Madrid klubbene var en lang og til tider ganske kjedelig kamp, med mye ballbesittelse og lite «futt» i spillerne. Rayo hadde 58% av ballbesittelsen, og skapte et par sjanser der, dessverre for Rayo, ingen var stor fare for Atlético keeper Jan Oblak.

Atlético Madrid hadde de største og fleste sjansene i denne kampen, der både Fernando Torres og Yannick Ferreira-Carrasco kom nærme i første omgang. Men en god Yoel sto godt i Rayo-buret i kveld, og klarte å holde buret rent veldig lenge i denne kampen. Angel Correa kom inn etter snaue timen spilt, og det skulle vise seg og være «esset» i denne kampen, for etter 87 minutter scorer Correa på en fint plassert volley som skrur forbi Yoel og inn i nærmeste hjørne. 1-0 og nå måtte Rayo frem for å igjen kunne sikre seg 1 poeng. Dette åpnet selvfølgelig rom i forsvaret til Rayo, og det utnyttet Jackson Martínez når han spiller en perfekt pasning igjennom til Antoine Griezmann som lobber ballen elegant over Yoel og til 2-0.

Antoine Griezmann og Jackson Martínez jubler sammen etter 2-0 målet.
Antoine Griezmann og Jackson Martínez etter 2-0 målet.

Det var en ganske jevn kamp når det kom til ballbesittelsen, men om vi ser på antall avslutninger, skudd på mål og hjørnespark, så er det Atlético som var det beste laget i kveldens kamp. Atlético burde avgjort denne kampen lenge før di faktisk gjorde det, men det var en god sisteskanse for Rayo som hindret Atlético i å ta en komfortabel seier. Men alt i alt, er det en fortjent og grei seier til «Los Rojiblancos» som nå ligger øverst i  La Liga 2 poeng foran erkerival Real Madrid. Det skal også nevnes at Barcelona foreløpig nå står med 2 kampen mindre spilt enn de to gigantene fra Madrid. Barcelona er for øyeblikket 3 poeng bak Diego Simeones menn.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -