Ronaldo med 2 fulltreffere mot Real Sociedad

162

Real Madrid inntok tabelltoppen, i alle fall for en liten stund, etter en 3-1 seier over Real Sociedad. Forventet seier var det, men det var ikke enveiskjøring og det var også med litt god hjelp i første omgang. Real Madrid skapte ikke mange sjanser i første omgang men de hadde 2-3 store. Først en hedaing fra Pepe som Rulli så vidt fikk fistet over. Deretter et glimrende angrep der Bale setter fart på høyre side og Ronaldo kommer i samme fart på motsatt side. Innlegget er perfekt bak stopperne og de aller fleste som så kampen hadde forventet 1-0 her. En kjempeparade av Rulli gjorde at det fremdeles stod 0-0. Benzema hadde også en god sjanse. I denne perioden var Sociedad frampå også med et par muligheter, og det ble etter de flestes mening snytt for et straffespark der Pepe stempler Jonathas helt klart.

Rett etter blir det derimot gitt bort en straffe til Real Madrid. Den var en gavepakke til Benzema og Madrid. MEN, Ronaldo setter den over. Sjelden å se så dårlig straffer fra den kanten. Fremdeles målløst. Rett før pause får derimot Madrid en ny straffe. Det blir dømt hands på et innlegg fra kant, og den var nok såvidt borti handa, og sånn sett korrekt. Ronaldo igjen, og denne gangen er det en straffe slik den skal være, 1-0.

I andre omgang fikk vi se et Real Sociedad som definitivt ikke hadde gitt opp. Kun 4 minutter ut i omgangen får vi utlikningen. En flott scoring av Bruma på innlegg fra Jonathas. Nå trengte Real Madrid en helt, mange vil si at Benitez også trengte det veldig (det var pipekonsert før kampen, Rafa er ingen populær mann). Hvem andre enn Ronaldo legger på til 2-1 i det 68. minutt.

Real Sociedad prøvde seg noe før en utlikning, men det ble ikke det store ut av det. Og som så mange ganger før når et lag trykker på for en utlikning, så kommer det en andre veien. Lucas får gleden av å øke til 3-1 helt på tampen.