Returnerer til gamleklubben

534
Fredrik Oldrup Jensen vender nesen hjem til barndomsklubben, på lån fra Zulte Waregem. Foto: It's an ODD world (Facebook)

Fredrik Oldrup Jensen er tilbake i Odd etter utenlandsoppholdene i henholdsvis Zulte Waregem og IFK Göteborg.

Midtbanespilleren har signert en låneavtale med Odd, som gjelder frem til sommeren 2019. Oldrup Jensen fikk sin debut i Odd-drakten 9.april 2012 og har allerede fått 160 kamper for skiensklubben.

25-åringen ble solgt til belgiske Zulte Waregem sommeren 2017, men slet med å få spilletid. Han kom nylig tilbake fra et vellykket utlån i IFK Göteborg, men han var fortsatt uønsket i Zulte Waregem. Nå vender han nesen hjem til barndomsklubben.

– Det er flere grunner til at jeg kommer tilbake. Først og fremst ønsker jeg å spille fotball, også kjenner jeg Odd godt og trives godt i klubben. Det er den største grunnen, sier Oldrup Jensen til odd.no.

- Annonse -

Skiensgutten forteller overfor odd.no at formen enda ikke er helt på topp, men at han skal brukte tiden godt inn mot sesongstart 30.mars.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -