Robben: Vi er bare ikke gode nok til tittelen

174

For øyeblikket er ikke Bayern München gode nok for tittelen, det sier Arjen Robben (34) i et intervju gjort med SportBild.

Det blir sendt et program om FC Bayern München i dag 19. November på ARD klokken 23.30. Hvor vi får se det innerste av klubben, i forbindelese med det TV-programmet, har Arjen Robben latt seg intervju.

– Vi kan ikke snakke om titler, fordi at vi er rett og slett ikke god nok. Før han fortsetter, om vi ikke får formkurven til å peke oppover, snarest mulig så kan vi glemme titler.

– Han tok også klubbens nåværende trener Niko Kovac frem i intervjuet og forsvarte han. Han er veldig, veldig ambisiøs og jobber hardt, men du må gjøre det veldig klart. Det å være Bayern Münchens trener er ikke lett.

Jeg er nå inne i den tiende sesongen med Bayern og vet ikke om jeg har sett det slikt før: Hver dag kommer det ut noe nytt. Det handler ikke lenger om fotball, men bare om saker.

- Annonse -

Robben har kontrakt med klubben frem til Juni 2019. Han vet heller ikke hva fremtiden blir, det er noe han ikke ønsker å avsløre ennå. Om jeg ikke får fortsette i Bayern, så betyr det ikke at karrieren min er over etter det.

[pro_ad_display_adzone id=»44917″ info_text=»- Annonse -» info_text_position=»above» font_color=»undefined» font_size=»11″]

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -