Robert Evensen til Tronvik

912

Robert Evensen til Tronvik

Den tidligere Moss- og Sprint-Jeløy spilleren legger likevel ikke opp og har valgt å signere for 4.Divisjons-klubben Tronvik. Dette blir en solid tilvekst for «Jervane» på Jeløya. Robert Evensen har de siste årene dominert for Sprint-Jeløy på midtbanen og har i tillegg Tippeliga og 1.Divisjons erfaring fra Moss.

– Jeg har snakket med klubben og jeg skal prøve å være med. Treningstider og antall økter passer bedre i Tronvik, sier Robert Evensen til Moss Avis og legger til:

– Jeg tror det er en trivelig gjeng og ser for meg at det kan bli en morsom sesong, sier den tidligere MFK- og Sprint-Jeløy-spilleren avslutningsvis.

Tronvik som også holder til på Jeløya i Moss, har vært siste stoppested for flere tidligere Tippeligaprofiler som Kjell Olofsson (Moss, Dundee United) Jon Eirik Ødegaard (Ham-Kam, Vålerenga, Moss) Anders Juliussen (Moss) Bård Erik Olsen (Moss)

- Annonse -

PS: Robert Evensen var i sin tid også aktuell for Bolton og Newcastle.

Bilde: mossfk.no

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -