Sporting Gijon med fortjent seier over Atletico

103

Atletico Madrids weekend begynte kanskje litt dårlig, ettersom de trakk Barcelona i CL-kvartfinalen. Den ble ikke bedre på lørdag etter turen til Gijon på den spanske nordkysten. 

Sporting Gijon – Atletico Madrid 2-1
Scoringer: 0-1 Griezmann (29), 1-1 Sanabria (79) 2-1 Castro (89)
Lørdag 19.03 kl. 16.00 – Estadio El Molinon (24860) – Dommer Gil Manzano.

Et resultat som viser at man ikke skal ta noe for gitt i fotball. Svært få trodde at Gijon skulle ha noe å stille opp med her, men de viser at de virkelig vil noe i dag. De kom med 4 strake tap før denne kampen og lå nest sist på tabellen. Første omgang var jevn hele veien, men det var oppskriftsmessig Atletico som tok ledelsen i kampen etter snaue halvtimen. Griezmann setter inn et fantastisk frispark fra rundt 20 meter. Skrur ballen med venstrefoten opp i krysset. Fantastisk scoring.

Hjemmelaget hadde et klart overtak og skapte mange flere muligheter enn favoritten Atletico. Men det tok lang tid før det endelig skulle betale seg. Frispark denne gangen også. Samme avstand, men litt mer midt på mål. Sanabria skyter gjennom muren, treffer en forsvarer så ballen skifter litt retning og går inn i goalen. Man kan vel stille spørsmål om muren var bra nok. Få minutter etter utligningen fikk Gijon en kjempemulighet til å ta ledelsen. En kontring der Sanibria drar fra Gimenez (som drar på seg en strekk) og han har fri vei mot mål. Sanibria legger inn til Castro som er i bedre posisjon på drøye 5 meter, og han klarer å sette ballen i tverrliggeren. Større sjanse er det ikke mulig å få! Heldigvis for hjemmelaget så får de en ny stor mulighet bare 3 minutter senere. Samme mann i omtrent samme posisjon og da sitter den for Castro og Sporting Gijon.

- Annonse -

Fortjent seier ut fra statistikken også, med et ballinnehav på 61 % og klart overtak på sjansestatistikken. Atletico Madrid var litt tamme i denne kampen, ikke det samme trykket som man forbinder med Simones menn. De beholder uansett tabellposisjonen (2. plass), selv om Real Madrid slår Sevilla i morgen. Hjemmelaget ligger fremdeles nest sist, men dette var en veldig viktig 3-poenger. Det gjør at de har kontakt med lagene foran.

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -