Stefan Johansen gir seg på landslaget

144
Stefan Johansen. Bilde: Nick from Bristol, UK, Wikimedia.

Norges landslagskaptein Stefan Johansen er ferdig som landslagsspiller.

30-åringen kunngjør avgjørelsen på Instagram.

– En epoke i karrieren er over. Jeg har spilt min siste kamp med flagget på brystet. Jeg føler det er naturlig å gi meg nå med en ny generasjon på vei og det nylige trenerskiftet, skriver Johansen.

Les også: Selvmål og eks-spiller senket LSK Kvinner i Champions League

- Annonse -

Siden debuten i 2013 har Johansen vært fast inventar på det norske landslaget. I mai 2016 ledet midtbanespilleren laget for første gang som kaptein. Til sammen spilte han 56 kamper (seks mål) for Norges a-landslag.

– Det har vært en ære å spille for Norge de siste åtte årene, og jeg vil spesielt takke Lars Lagerbäck som ga meg muligheten til å være kaptein. Det har vært en av de største høydepunktene i karrieren for meg og resten av familien. Jeg vil også takke fansen for alt vi har vært gjennom siden 2013, selv om vi dessverre ikke har klart å ta oss til mesterskap. Samtidig vil jeg takke alle lagkamerater og støtteapparatet rundt for fine år på landslaget, skriver Johansen.

Les også: Solskjær har fått ny sjef

I Lars Lagerbäcks siste tid som norsk landslagssjef var Johansen omstridt blant eksperter og supportere. Lite spilletid i Fulham og varierende prestasjoner med flagget på brystet sørget for at flere stilte spørsmålstegn ved at kapteinen fikk mye spilletid for landslaget.

Etter overgangen på lån til Queens Park Rangers i januar har Johansen startet samtlige Championship-kamper for klubben.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Engelsk fotball diskuterer du i FB-gruppen: Vi som følger engelsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -