Afrikansk talent klar for Sarpsborg

230

Bilde: Thomas Johannessen, Fotballnerd.no.

Moubarack Compaoré er klar for Sarpsborg 08. Den 18 år gamle angrepsspilleren fra Burkina Faso har signert en kontrakt ut 2024.

– Det er fantastisk for meg å bli en del av Sarpsborg 08. Jeg håper jeg kan få ut alt av mitt potensiale og all min entusiasme på banen. Jeg er veldig glad for å signere denne kontrakten. Det betyr mye for meg. Sarpsborg 08 har et mål om å vinne noe og jeg er en vinner. Det er en drøm som går i oppfyllelse og jeg gleder meg til å vise meg fram, sier Compaoré til klubbens hjemmeside.

Les også: Stefan Johansen gir seg på landslaget

- Annonse -

Tenåringeb anses som et stort talent i hjemmelaget. Compaoré har allerede spilt tre kamper for Burkina Fasos U20-landslag.

– Compaoré kan spille på begge kanter, men også som spiss. Det er en spiller vi har forhåpninger om at skal være med å prege Sarpsborg 08 i årene som kommer, men som med alle afrikanske spillere vi signerer kan det ta litt tid, sier Sarpsborgs sportssjef Thomas Berntsen.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -