Syltynn Fredrikstad-tropp

157

Syltynn Fredrikstad-tropp

[themeum_column col=»1/2″]

83 dager før seriestarten i OBOS-ligaen står den tradisjonsrike østfoldklubben med kun 13 utespillere og 2 keepere på kontrakt. Det melder Fredrikstad Blad.

Det betyr at Fredrikstad FK er den eneste klubben i OBOS-ligaen (tidligere 1. divisjon) som foreløpig ikke har forsterket stallen før kommende sesong. Klubben som i år spiller sin tredje strake sesong på nest øverste nivå etter nedrykket i 2012 har tidligere uttalt seg om klare opprykksambisjoner i 2015. Hovedtrener Håkon Wibe-Lund er imidlertid bekymret for situasjonen.

«Det er langt unna et drømmescenario, men samtidig er jeg ikke i noen posisjon til å overstyre de prosessene som pågår. Jeg er heller ikke i stand til å trylle fram en hel haug med penger. Derfor kan jeg ikke gjøre stort mer enn å forholde meg lojal til den situasjonen som er, sa Wibe-Lund til Fredrikstad Blad 4. januar i år.

- Annonse -

Fredrikstad-fansen, som den siste tiden har hatt lite å juble for, kan likevel se antydning til lys i enden av tunnelen. Den tidligere finske U-landslagsspilleren, Henri Aalto, er for tiden og trener med klubben, i tillegg til at Odd-spissen Henrik Kjelsrud Johansen skal være svært nær en låneavtale med rødbuksene.

[/themeum_column]

[themeum_column col=»1/2»]


[/themeum_column]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -