Tidligere Premier League-spiller med marerittdebut

444

Gamleklubben til Adam Larsen Kwarasey, Portland Timbers kunne sist uke presentere den tidligere Newcastle-spilleren Steven Taylor som nykommer.

LES OGSÅ: Portland Timbers til finalen i MLS

Taylor fikk i helgen sin debut for Portland Timbers 2 i USL i en kamp mot LA Galaxy 2. Det er nok en kamp han vil glemme fortest mulig. Portland Timbers håper nok på bedre prestasjoner for førstelaget.

Allerede etter ni minutter hadde 30-åringen scoret selvmål og etter en halvtime lå laget hans under 3-0. Stillingen holdt seg til det var spilt en time og da ble engelskmannen byttet ut.

- Annonse -

LES OGSÅ: Newcastle snuser på Forren

Utrolig nok snudde kampen etter at Taylor forlot banen og Portland Timbers 2 kunne til slutt heve hendene over hodet etter en imponerende opphenting, 4-3 til Portland Timbers.

Etter overgangen sist uke så kunne Steven Taylor fortelle til Portlands hjemmeside at han så frem til en ny utfordring i karrièren.

– Det er en ny utfordring for meg, et nytt kapittel i min karrière. Jeg vil vinne noe. Sjansen for det i England var veldig liten. Jeg har fått gleden tilbake ved å spille fotball.

Portland Timbers sitt førstelag møter DC United denne uken og Taylor vil få muligheten til å rette opp det slette inntrykket.

Følger du med på MLS? Hva er ditt favorittlag? Del det med oss i kommentarfeltet under!

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -