Tidligere Vålerenga-stjerne til England?

895
Vidar Ørn Kjartansson. FOTO: Anders Grydeland, Grydis.no

Vidar Örn Kjartansson (26) kan forlate Allsvenskan og Malmø FF etter bare en halv sesong. Han jages av den engelske Championship-klubben Brighton ifølge den svenske avisen Sportbladet.

Spissen som gjorde braksuksess i Vålerenga i to sesonger før han ble solgt til kinesiske Jiangsu Sainty, kan altså allerede nå forlate Allsvenskan etter kort tid.

Den islandske spissen har gjort det bra i Malmø den korte tiden han har vært der. Nå skriver Sportbladet at interessen for han er stor. Championship-klubben Brighton & Hove Albion skal være svært interessert og de var å så han i aksjon på søndag.

Les også: Vidar Ørn Kjartansson klar for kinesisk klubb

- Annonse -

– Jeg har ikke hørt noe, men sånn er det. Lager man mye mål så kommer bra klubber på banen, sier Kjartansson til avisen.

Legger ikke skjul på at han er glad for interessen.

– Jeg blir kjempeglad, det er virkelig en bra belønning for meg, men jeg har fullt fokus på Malmø og å vinne ligaen her, avslutter 26-åringen til Sportbladet.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -