Treningskamp: Mjøndalen vs Fredrikstad

518

Eliteserie laget Mjøndalen tok i mot PostNord laget Fredrikstad til dyst på Consto Arena i dag. Dette var Mjøndalen sin tredje treningskamp mens østfoldingene hadde dette som sin første. Og som hoveddommer var tidligere Premier league dommer Bobby Madley.

Første omgang var en jevnspilt affære der begge lag kom ut i ett høyt tempo. Mjøndalen tok etterhvert ett lite tak om spillet og fikk fort betalt for det. For etter 19 minutter satt scoringen for Mjøndalen, islendingen Dagur Dan Thorhallsson bredsidet inn det lavet innlegget fordi Fredrikstad sin sisteskanse.

Etter målet kom østfoldingene seg mer inn i kampen og tok kontroll over kampen, på slutten av omgangen fikk de ett frispark på drøye 17-18 meter da Love Reuterswärd ble felt. Den klinket finnen Joona Veteli kontant i det lengste hjørnet og dermed var lagene like langt til pause.

Andre omgang var også jevnspilt og begge lag hadde muligheter for å sette inn en 2-1 scoring. Men etter 73 minutter var Tim Nilsen på vei gjennom for gjestene da han ble felt og FFK fikk straffe den tok han selv og satt den rolig midt i mål og sendte Fredrikstad opp i 2-1. deretter fulgte mange bytter for bortelaget og Mjøndalen tok mer over og 5 minutter før slutt kom det ett innlegg på pannebrasken til Olivier Occéan som ikke fikk noe særlig trykk på den men en litt somlete Håvar Jenssen klarte ikke å holde den ute og Mjøndalen kom tilbake i kampen.

De siste 5 minuttene skjedde det ikke stort og dermed endte kampen 2-2 på Consto arena. Ett helt rettferdig resultat utifra sjanser og spill. Mjøndalen da går av banen i år for første gang uten å tape, de har slått OBOS klubbene Raufoss og Notodden før dette. Mens Fredrikstad nok er godt fornøyd med deres første kamp for året.