Tysk avis: Emil Forsbergs sesong er over

340

Emil Forsberg ble utvist i kampen mot TSG Hoffenheim lørdag. Nå skriver Mitteldeutsche Zeitung at svenske har sannsynligvis spilt sin siste Bundesliga-kamp for sesongen.

Emil Forsberg og hans RB Leipzig fikk juling av TSG Hoffenheim lørdag. Ikke bare ble det tap, svensken fikk også se det røde kortet, etter bare enn halvtime spilt av kampen.  Svensken ble utvist etter en løpeduell mot Hoffenheims Florian Grillitsch. Svensken sendte armen opp i anisktet på Grillitsch, det han skulle komme seg forbi spilleren.  Dommeren Tobias Welz nølte ikke og ga Forsberg det røde kortet.  Og gjestene måtte spille resten av kampen med ti mann.

«Jeg treffer motstanderen med armen når jeg løper forbi, sier Forsberg til Leipzigs nettside.

Og selv om lovbrudd ikke er det største slaget, sier mange at Emil Forsberg har spilt sin siste Bundesliga-kamp for sesongen, det skriver Mitteldeutchse Zeitung.

I tillegg må svensken klare seg uten enn til to kamper, ettersom han pådro seg det røde kortet.  Ettersom det bare gjenstår tre kamper av årets sesong. Forsberg å få en eller to kamper fordi det er andre gang den svenske spilleren får et direkte rødt kort i ligaen. Og en returforsvarer blir automatisk straffet mer alvorlig.

- Annonse -

Med bare tre kamper igjen av denne sesongen, ser det ut til at nøkkelspilleren ikke blir å spille en kamp før VM-general prøven mot Danmark den 2.juni.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -