Tyske medier: Düsseldorf vil signere Lutz Pfannenstiel som ny styremedlem for sport

278

Fortuna Düsseldorf er interesserte i å signere Lutz Pfannenstiel. Dette beretter den tyske sportsavisen kicker. Pfannenstiel spilte tidligere som keeper og jobber for tiden som speider for TSG 1899 Hoffenheim.

Som kicker beretter, skal Pfannenstiel samtidig få lignende oppgaver som en sportssjef eller en sportsdirektør. Ifølge avisen har Düsseldorf og Pfannenstiel vært i kontakt med hverandre i en stund. Kontrakten skal signeres så snart 45-åringen er tilbake i Tyskland.

Som keeper var Pfannenstiel den første spilleren som spilte i et profesjonelt fotballag på samtlige seks kontinenter som har et eget forbund. Han spilte for til sammen 26 forskjellige lag. I Norge spilte han for Bærum SK, Flekkerøy IL og Manglerud Star.

I tillegg til speider jobber han også med internasjonale relasjoner i Hoffenheim. På grunn av sine mange utenlandsopphold og reiser skal Pfannenstiel ha bygget opp et stort nettverk jorden rundt.

- Annonse -

[pro_ad_display_adzone id=»45409″ info_text=»- Annonse -» info_text_position=»above» font_color=»undefined» font_size=»11″]

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -